Termeni si conditii

Mai jos se pot gasi politica de termeni si conditii ce guverneaza activitatea site-ului banuti.ro.

Prin accesarea banuti.ro va manifestati acordul asupra acestor politici de termeni si conditii. Va recomandam sa cititi cu foarte mare atentie acesti termeni, iar in cazul in care nu sunteti de acord cu acestia folosirea site-ului va deveni strict interzisa.

Informatiile prezentului site sunt destinate doar uzului personal. Orice folosire in scop comercial este strict interzisa, indiferent ca aceasta are loc prin reproducere, trunchiare sau reformulare sau daca este executata in forma electronica sau pe hartie.

Singurele exceptii admise sunt acelea in care utilizatorul are permisiunea oficiala in forma scrisa, obtinuta de la administrator, pentru folosirea informatiilor in scop comercial.

Banuti.ro nu poate fi tras niciodata si sub nicio forma la raspundere pentru eventualele daune ce pot interveni ca urmare a folosirii informatiilor de pe site, indiferent de modul si de momentul in care acestea ar putea interveni.

Banuti.ro nu este raspunzator asupra informatiilor si a corectitudinii acestora. Toate informatiile furnizate pe site sunt cu caracter general si nu se refera la situatii personalizate. In cazul in care doriti sa aplicati aceste informatii, este necesar sa va adresati in prealabil unor specialisti in domeniu.

Accesul pe site-ul banuti.ro este considerat ca un acord asupra prezentului regulament de termeni si conditii.