Confidentialitate

Mai jos regasiti politica de confidentialitate a siteului banuti.ro. Aceste reguli sunt folosite pentru a proteja intimitatea vizitatorilor nostri si pentru a le asigura o navigare placuta si sigura.

Echipa noastra depune eforturi permanente pentru ca vizita utilizatorilor sa se desfasoare in cele mai bune conditii, iar viteza de raspuns a site-ului sa fie una cat mai mare.

Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare sau nelamurire pe care o aveti asupra prezentei politici de confidentialitate.

Banuti.ro utilizeaza fisierele de tip cookie, ce sunt utilizate pentru colectarea informatiilor referitoare la comportamentul vizitatorilor site-ului, ale obiceiurilor de consum, tipului de browser folosit si a sistemului de operare.

Informatiile colectate de cookies-uri sunt utilizate pentru a ne imbunatati calitatea continutului site-ului si a calitatii serviciilor oferite, dar si pentru cresterea vitezei de acces la date.

Acest tip de fisiere nu pot colecta alte informatii din calculatorul unde vor fi instalate.

Utilizatorul isi poate rezerva dreptul de a refuza instalarea acestor fisiere prin modificarea unor setari ale browserului sau printr-un refuz direct la instalare.

Stirileorei.ro nu va colecta sub nicio forma alte informatii referitoare la date personale sau informatii de contact ce pot duce la identificarea utilizatorului.

Prin accesarea banuti.ro va exprimati acordul asupra termenilor politicii noastre de confidentialitate.